Van jongs af aan ging ik al met mijn ouders, broer en zus naar Opwekking! Rond mijn 7e ging ik naar het Kinderplein. Daar was een buikspreker (Matthijs Vlaardingerbroek) die het evangelie met een tent met 500 kinderen deelde door middel van het gebruik van zijn buikspreekpop.

Je leven als vaas vol water
De buikspreker beeldde door middel van een vaas vol water ons leven uit. Vervolgens vertelde hij over de zonde die door Adam en Eva de wereld in kwam. Hij gooide inkt in het water om de zonde die de mens binnen­drong, uit te beelden. Toen legde de buikspreker uit dat Jezus aan het kruis onze zonde op zich genomen heeft aan de hand van een plastic kruisje dat hij in het inktwater zette. Op dat moment zag je dat het inkt uit de vaas verdween en het water helder werd.

God bestaat en Hij houdt van me!
Ik ervaarde wat Jezus voor mij had gedaan en wilde mijn leven aan Jezus geven. Aan de zijkant van de tent kon je voor je laten bidden en daar gaf ik mijn leven aan Jezus. Tijdens het gebed kwam de blijdschap van Heilige Geest over me. Ik wist zeker: God bestaat en Hij houdt van me! Vanaf dat moment werd geloven persoonlijk! Ondanks dat ik met het geloof in Jezus ben opgevoed, kon ik nu beginnen aan een relatie met God, en Geestvervuld!

Ik ben nu 23 en ervaar dat God mij nog steeds nabij is in zijn trouw en ik zie dat God mij vormt. God gebruikte Opwekking om mij te redden. En ik mag steeds weer opnieuw opgewekt leven!

Geert van der Toorn

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.