Tijdens Opwekking 2018 zat ik in de genezingsdienst met Martin Koornstra. Ik had al 30 jaar ernstige rugklachten, en liep de deur plat bij de fysiotherapie. Dat hielp even, maar het kwam iedere keer terug. Begin 2018 kreeg ik een onderzoek in het ziekenhuis. Daar werd vastgesteld dat ik artrose in mijn onderste ruggenwervels had. Dat was de oorzaak van de heftige pijnen in mijn rug, waar verder niets meer aan te doen was. Ik moest leren leven met therapieën en pijnstillers.

Gerust en blij terug naar mijn caravan
Die avond tijdens de dienst met Martin Koornstra zei hij: "Leg je hand op de plek waar de pijn zit." Ik legde mijn hand op mijn onderrug, en bad: "Heer ik vertrouw op U, dat U ook bij mij mijn rugpijn kunt wegnemen en mij kunt herstellen." Die avond ging ik met een gerust en blij hart naar mijn caravan en sliep door tot de volgende ochtend 07.00 uur. Bij het opstaan bemerkte ik dat alles soepel ging, en ik voelde geen pijn meer in mijn rug. Ik sprong de caravan uit en dankte God, in mijn korte broek, op m'n knieën, en zei met luide stem: "Heer, dank U wel voor de genezing van mij rug."

Naar de fysio
Een paar dagen na Opwekking ben ik naar de fysio gegaan waar ik al die jaren kwam. Daar kwam ik soepel binnenlopen en vroeg om onderzoek. Degene die mij onderzocht zei: "Jouw rug mankeert niets meer! Hoe kan dat? Je had artrose." Ik mocht getuigen van Jezus die mij heeft genezen. Tot op de dag van vandaag heb ik geen pijn meer, en getuig regelmatig nog van Jezus: dat Hij leeft en nog steeds wonderen verricht. Op mijn werk, in mijn buurt en ook als ik op pad ben met mijn camera. Iedere dag dank ik God hiervoor.

Gert Breur 

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.