Vanwege de vakantieperiode is ons kantoor gesloten van zaterdag 1 t/m zondag 16 augustus.

Royal Jongbloed organiseert tijdens de Pinksterconferentie een voorleesmarathon. Van vrijdag 7 juni 16.00 uur tot maandag 10 juni 16.00 uur wordt de Bijbel 24/7 voorgelezen op het Gebedsplein. Er zal worden voorgelezen uit de Roodletterbijbel. Iedereen kan zich hiervoor opgeven via de website van Royal Jongbloed en tijdens de conferentie op het Gebedsplein.

Ieder jaar is er tijdens Opwekking een tent waar 24/7 gebeden wordt. De voorleesmarathon sluit mooi op dat gebed aan doordat het Woord 24/7 klinkt. Ieder die zich opgeeft leest een kwartier lang voor uit de Roodletterbijbel en geeft dan het stokje weer door aan de volgende deelnemer. "Natuurlijk draait het op de Pinksterconferentie allemaal om de Bijbel. Wat is het dan mooi dat we samen 24/7 de Bijbel hardop laten klinken." aldus Els de Jong-van Gurp van Royal Jongbloed

Vooraf aanmelden
Opgeven kan via de website van Royal Jongbloed. Hier staat een rooster waarin de Opwekkingbezoekers zich van tevoren kunnen opgeven. Tijdens de conferentie zelf kunnen bezoekers zich aanmelden op het Gebedsplein.

Verloting Roodletter Startersbijbel
Alle deelnemers die zich vooraf online opgeven, maken kans op een Roodletter Startersbijbel (Het Boek). Royal Jongbloed verloot een aantal exemplaren onder de online aanmelders.

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.