Voor de gezinnen die naar de Pinksterconferentie geldt dat letterlijk: zij kregen een speciale kalender om de nachtjes slapen tot aan Pinksteren af te tellen. En om zich samen rondom het thema DIEPER met de Geest voor te bereiden op een geweldige tijd in de polder.

Inmiddels wordt op kantoor en op het conferentieterrein de laatste hand gelegd aan alle voorbereidingen. De tenten staan, en er is een grote groep vrijwilligers hard aan het werk zodat straks al die tienduizenden kampeerders en daggasten gastvrij onthaald kunnen worden.

Kamperen
Vanaf Hemelvaartsdag is de online registratie voor kamperen gesloten, maar iedereen is van harte welkom om zich vrijdag 7 juni ter plekke nog aan te melden. Er is plaats genoeg!

Handen uit de mouwen
Het organiseren van een evenement als de Pinksterconferentie is een enorme klus, die zonder de inzet van honderden vrijwilligers niet zou lukken. Iedereen die graag de handen uit de mouwen steekt - al is het maar een paar uur - is van harte welkom om mee te helpen. Meer informatie is verkrijgbaar in de het stewardskantoor op het hoofdterrein.

Vragen?
Alle informatie over de Pinksterconferentie is te vinden op onze site, o.a. bij de veelgestelde vragen. Tijdens de conferentie staan de medewerkers van de infotent stand-by voor alle vragen.

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.