Elk jaar met Pinksteren brengt Opwekking een cd uit met de allernieuwste Opwekkings­liederen. Tijdens het Opwekking Worship Weekend, dat van 20 t/m 22 maart plaatsvindt op De Betteld in Zelhem, worden de nieuwe liederen aangeleerd, en tijdens een aantal aanbiddings­concerten opgenomen.

Tijd met God en met elkaar
Het Opwekking Worship Weekend staat helemaal in het teken van aanbidding! Op zaterdagmorgen neemt InSalvation ons mee in aanbidding voor onze God en ook de inspirerende workshops en seminars op zaterdagmiddag zijn op dit thema afgestemd. Daarnaast is in het programma veel ruimte ingebouwd voor ontmoeting. Dat maakt het tot een afwisselend en ontspannen weekend met contact met God en elkaar.

Voor iedereen die van zingen houdt
Iedereen die ervan houdt om te zingen en God te aanbidden is van harte welkom. Bovendien: hoe leuk is het om als een van de eersten de nieuwe Opwekkings­liederen van cd 44 te leren en mee te doen aan deze unieke cd-productie! Ken je mensen in je omgeving die een hart voor aanbidding hebben? Maak hen dan enthousiast voor het Opwekking Worship Weekend. Vraag via info@opwekking.nl een of meer gratis posters aan.

Praktische informatie
Het Opwekking Worship Weekend vindt plaats van vrijdagavond 20 maart tot en met zondag 22 maart 2020 op De Betteld in Zelhem. Praktische informatie over het weekend, waaronder de tarieven, vind je op www.opwekkingworshipweekend.nl. Daar kun je je ook direct aanmelden.

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.