Goede voornemens omzetten in praktische daden is één van de krachtige principes van de Global Leadership Summit. De GLS levert met zijn aanbod van internationale topsprekers ieder jaar weer een unieke bijdrage aan de ontwikkeling van leiders. En de actuele thematische onderwerpen nodigen uit tot verder napraten en - vooral - praktisch toepassen in de praktijk. Een geweldige kans om je goede voornemens direct om te zetten in concrete stappen! 

Internationale topsprekers
Er is een afwisselend en inspirerend sprekersaanbod, met mannen en vrouwen uit kerk, wetenschap en bedrijfsleven. Er zijn bijdragen van bekende Summitsprekers als Craig Groeschel en Patrick Lencioni, maar ook van Jo Saxton, expert op het gebied van multicultureel en vrouwelijk leiderschap, Bear Grylls, avonturier, tv-presentator en boegbeeld van de Alpha-cursus, en Danielle Strickland, die vorig jaar te gast was tijdens de Pinksterconferentie. Jason Dorsey spreekt over de uitdagingen waarmee je te maken krijgt als je met verschillende generaties werkt, en Chris Voss deelt zijn inzichten in gesprekstechnieken die hij ontwikkelde in zijn tijd als FBI-onderhandelaar bij gijzelingen. Kortom: leer van ervaren en gerenommeerde sprekers uit tal van disciplines. 

Zes actuele thema’s
Tijdens de GLS worden zes actuele thema’s door diverse sprekers vanuit verschillende invalshoeken belicht:

  • Risico's nemen: Heb jij het lef om uitdaging aan te gaan?
  • Verandermanagement: De wereld verandert. Hoe verander jij mee?
  • Onderhandelen: Een deal sluiten. Welke skills zet jij in?
  • Mensen leiden: Jouw team in beweging. Wat breng jij?
  • Grootsere visie: Hoe maak jij het verschil?
  • Karakter & waarden: Wat maakt jou als leider uniek?

De toespraken zijn in Nederland via videoprojectie te volgen, en worden ondertiteld in het Nederlands. 

Zin om het nieuwe jaar goed te beginnen met een stevige dosis praktisch leiderschapsonderwijs? En te profiteren van wat de GLS jou - en door jou de mensen om jou heen - te bieden heeft? Kom dan op 17 en 18 januari naar Eindhoven of op 24 en 25 januari naar Veenendaal voor twee dagen vol inspiratie en toerusting. Meer weten? Kijk snel op de site van de GLS en geef je vandaag nog op.

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.