Jan van der Linden, voorzitter van het bestuur van Stichting Opwekking, treedt per januari 2021 af in verband met het bereiken van de pensioen­gerechtigde leeftijd. Stephen Haverkamp, de huidige penningmeester, zal het voorzittersstokje van hem overnemen.

Decennialang verbonden
Jan van der Linden was de afgelopen jaren voorzitter van het Opwekkingsbestuur, maar was ook daarvoor al tientallen jaren betrokken bij de stichting betrokken, eerst via Tiener Toekomst en later als bestuurslid. Ruben Flach: "We zijn Jan enorm dankbaar voor zijn jarenlange inzet. Hij heeft Opwekking met zijn hele hart gediend, de laatste jaren als bestuursvoorzitter na het vertrek van Kees Goedhart, en we plukken de vruchten van zijn scherpe inzicht, wijsheid en expertise. Hij heeft op een bijzondere manier bijgedragen aan de ontwikkeling van de bediening van Opwekking."

Nieuwe voorzitter
De vacature van bestuursvoorzitter wordt met ingang van januari vervuld door Stephen Haverkamp. Ruben Flach: "Het is een voorrecht om Stephen Haverkamp als voorzitter van het bestuur welkom te heten. Stephen draait al lange tijd in het bestuur mee als financiële man, en door de jaren heen is hij een betrouwbare en gedegen bestuurder gebleken. Mooi dat hij Opwekking nu vanuit een andere positie verder mag leiden." De vacature van penningmeester wordt zo spoedig mogelijk ingevuld. 

We danken Jan van der Linden hartelijk voor zijn jarenlange inzet en betrokkenheid, en wensen hem en zijn vrouw Conny van harte Gods zegen.

 

Naar het artikel

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.