Heb je tijdens een Pinksterconferentie wel eens iets bijzonder meegemaakt? Heeft God je verrast, bemoedigd of genezen? We horen graag je verhaal! Door jouw verhaal te delen willen we andere mensen bemoedigen en laten zien hoe geweldig God is.

Dubbel jubileum Opwekking
Dit jaar is het 60 jaar geleden dat Stichting Opwekking werd opgericht. En vieren we voor de 50ste keer de Pinksterconferentie. We zijn volop bezig met de voorbereidingen om dit dubbele jubileum op een mooie manier te vieren. Uiteraard staat daarin centraal wie God is, en wat Hij door al die jaren heen heeft gedaan, zowel in onze organisatie als door Opwekking heen. Om dat zichtbaar te maken, zijn we op zoek naar getuigenissen en verhalen van mensen die iets bijzonders hebben meegemaakt tijdens bijv. de Pinksterconferentie,

Het komt door ZIJN naam!
Het thema van deze 50ste Pinksterconferentie is 'Het komt door ZIJN naam'. Een krachtig thema dat precies verwoordt waar we na al die jaren nog steeds vol van zijn! In de naam van Jezus is alle macht, en we zijn onder de indruk hoe we daar jaar in jaar uit getuige van mogen zijn. In al die jaren hebben we gezien hoe mensen door de kracht van de Heilige Geest redding, herstel en genezing vonden. Doordat Hij ons midden was. Dat verhaal willen we vertellen!

Daarom zijn we op zoek naar bijzondere verhalen over Gods liefde, genade, vergeving, genezing enz. Heb jij zo'n verhaal? Dan horen we graag van je. Mail je verhaal naar lijndert.kooiman@opwekking.nl We zien uit naar je reactie!

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.