Sinds 1 november 2019 is Carlino Bus (41) in dienst bij Stichting Opwekking als operationeel directeur. In deze taak is hij eindverantwoordelijk voor het operationele deel van de activiteiten van Opwekking. Ook vormt hij samen met algemeen directeur Ruben Flach de directie van Stichting Opwekking en Stichting Opwekkingslectuur.

Ruime ervaring
Carlino heeft ruime ervaring als operationeel directeur. Voordat hij in dienst trad bij Opwekking was hij onder andere 8,5 jaar werkzaam als operationeel directeur van De Betteld, met diverse campings en conferentiecentra in Zelhem, Amerongen, Cadzand-Bad en Doorn. Daar was hij verantwoordelijk voor de activiteiten en evenementen die op De Betteld werden georganiseerd. Ook deed hij ruime ervaring op in het aansturen en optrekken met vrijwilligers, iets wat in zijn huidige functie goed van pas komt.

Passie voor Gods koninkrijk
Naast talent, praktische vaardigheden en praktijkervaring is er echter nóg iets wat onontbeerlijk is voor een operationeel directeur bij Opwekking. Dat is passie voor de bediening van Opwekking. Ook daarin hebben we in Carlino iemand gevonden die op geestelijk vlak zijn steentje kan bijdragen aan de organisatie vanuit zijn verlangen om Gods koninkrijk te zien baan breken op aarde. 

Carlino Bus volgt Gerrit Meijerink op die inmiddels werkzaam is als manager bij Lelie zorggroep. We zijn dankbaar dat Carlino zijn schouders wil zetten onder het werk van Opwekking en zien uit naar een mooie samenwerking.

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.