The Return is een wereldwijd gebeds­initiatief dat van 18 tot 28 september plaatsvindt – in Nederland onder de naam De Terugkeer. Tien dagen lang staan gebed, veroot­moediging en vasten centraal. Iedereen die ernaar verlangt dat mensen de weg naar God terugvinden, kan aanhaken. 

Omkeer en herstel
Het Bijbelse uitgangs­punt voor deze tien dagen komt uit 2 Kronieken 7 vers 14 : .…en wanneer dan mijn volk, het volk dat mij toebehoort, het hoofd buigt, al biddend mijn aanwezigheid zoekt en terugkeert van zijn dwaalwegen, dan zal ik het aanhoren vanuit de hemel, zijn zonden vergeven en het land genezen. Op de-terugkeer.nl is elke dag een startvideo te vinden die gebruikt kan worden als inleiding op je gebedstijd. Middelpunt van De Terugkeer is zaterdag 26 september; dan worden er diensten georganiseerd, waaronder op De Betteld - met ruimte voor 400 personen - die ook via livestream te volgen zijn.

Ter voorbereiding
Op de site vind je uitgebreide informatie over de achtergronden van De Terugkeer en motiverende video-oproepen van christelijke leiders. Ook zijn de flyer en een 10-dagengebedsplan te downloaden, en is er een overzicht van deelnemende gemeentes en gebedshuizen waar je kunt aanschuiven om mee te bidden. 

Als Opwekking ondersteunen we dit initiatief van harte. Doe ook mee - alleen of samen - en bid dat Nederland, Europa en de wereld terugkeert naar God! Kijk voor actuele informatie op de-terugkeer.nl.

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.