Helaas kon het Opwekking Worship Weekend dit jaar niet plaatsvinden in de 'normale' vorm. Toch is het gelukt om de nieuwe Opwekkings­­­­liederen op te nemen. In een alternatieve setting opgenomen: in een studio zonder publiek, maar met onze eigen Opwekkings­band! Hoe dat klinkt? We lichten alvast een tipje van de sluier op...

Achter de schermen
We volgen Reni & Elisa en de rest van de Opwekkings­band, en zien wat er allemaal komt kijken bij het opnemen van de cd. Het is wel even wennen: in plaats van samen als band op het podium te staan, zingt iedereen nu vanuit zijn of haar eigen kleine ho(e)kje. Maar zoals Reni zegt, de aanbidding voor God leeft in je hart. Die komt naar buiten, of je nu met een grote groep bent, of alleen bent. En dat klinkt ook door op de cd. 

CD44 vanaf Pinksteren verkrijgbaar
De nieuwe cd bevat twaalf nieuwe nummers (833-844), én een bonustrack: nummer 832 Jezus overwinnaar, die vorig jaar tijdens de Pinkster­conferentie is opgenomen. Prachtige liederen om God te aanbidden en zelf ook opgebouwd te worden, waaronder Toon ons uw glorie, U mijn Heer, Vaste hoop (vertaling van Living Hope). en Heer, ik wacht op U (vertaling van I will wait for You). De cd is nu al te bestellen via onze webwinkel. Uitlevering is rond Pinksteren.

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.