Deel jouw foto's

Dit jaar bestaat Opwekking 60 jaar! Daarnaast organiseren we dit jaar voor de 50ste keer onze Pinksterconferentie. Een jubileum waar we enorm dankbaar voor zijn. We zijn volop bezig met het ontwikkelen van een aantal speciale jubileumactiviteiten. En daar hebben we jouw hulp bij nodig!

60 jaar Opwekking, 50 keer Pinksterconferentie
Om onze prachtige geschiedenis in kaart te brengen, willen we foto’s verzamelen die het verhaal van Opwekking vertellen. Het liefst een heleboel verschillende, die een mooi beeld geven van Opwekking door de jaren heen. We zijn op zoek naar jouw foto’s en herinneringen. De foto’s worden dan gebruikt in verschillende jubileumuitingen, zoals een museumtent, banners op het terrein en items in Opwekking Magazine.

Wat voor foto’s zoeken we?
Concreet zoeken we foto’s die een goed beeld geven van onze activiteiten: van de tentcampagnes tot de One Way Days tot de Pinksterconferenties door de tijd heen. Maar ook de activiteiten waar wij als Opwekking bij betrokken zijn (geweest), zoals de Mars voor Jezus en de Mission­congressen. Daarbij ligt de nadruk op de Pinksterconferentie, omdat dat onze grootste activiteit is. We denken aan sfeerfoto’s (hoe kampeerde je bijv. in 1977), maar ook aan foto’s die iets laten zien van de inhoud van de conferentie, hoe jong en oud is aangeraakt door God, in bijv. aanbidding of gebed. Kortom: we hopen dat alle foto’s samen het verhaal van Opwekking vertellen!

Hoe werkt het?
Foto’s kunnen tot uiterlijk 3 april worden aangeleverd. Per persoon kun je maximaal 4 foto’s per periode uploaden, het liefst uit verschillende periodes en met verschillende onderwerpen. Je kan ze ook mailen naar fotoproject@opwekking.nl

We danken je alvast hartelijk voor je medewerking, en zien uit naar je inzending!

 

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.