Op 1 april is het precies 60 jaar geleden dat Stichting Opwekking het leven zag. Wat klein begon, als een stap in geloof van een paar mensen vol passie voor Gods koninkrijk, is door de tijd heen uitgegroeid tot een organisatie die zich met hart en ziel inzet voor geestelijke vernieuwing. 

Het begin van Stichting Opwekking
Op 1 april 1960 stapten twee echtparen, Ben & Wiesje Hoekendijk en Peter & Else Vlug naar de notaris, en was Opwekking een feit. Ze waren gegrepen door de liefde van God, niet alleen voor henzelf maar ook voor al die andere mensen die God nog niet kenden. Het was hun passie om het het goede nieuws overal bekend te maken, en organiseerden vol enthousiasme activiteiten waarin Jezus centraal stond. Beide echtparen zijn lange tijd actief geweest binnen Opwekking.  

Dankbaar en vol verwachting
We zijn enorm dankbaar dat God Opwekking al 60 jaar zegent en tot zegen laat zijn voor ons land. Vanuit diezelfde passie die onze oprichters motiveerde, zetten we ons in voor geestelijke vernieuwing in ons land. Dat doen we o.a. door de Opwekkingsliederen, de Pinksterconferentie, geloofsopvoeding, leiderschapsontwikkeling, Opwekking Services, en onze uitgaven waaronder Opwekking Magazine. We zien vol verwachting uit naar wat de toekomst brengt, ook nu onze 50ste Pinksterconferentie dit jaar helaas is afgelast. Want de toekomst, die heeft God in zijn hand!

Dank en bid je met ons mee voor dit jubileum en voor de komende jaren?  

 

 

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.