Het Worship Weekend mag dan zijn afgelast; tijdens dit jubileumjaar waarin Stichting Opwekking 60 jaar bestaat, wordt toch een nieuwe cd opgenomen met de nieuwe Opwekkingsliederen. En het jubileum wordt op meer manieren gevierd. Met Pinksteren verschijnt de speciale dubbelelpee 60 Jaar Opwekking in een gelimiteerde oplage.

Dubbelelpee 60 Jaar Opwekking
Elpees zijn weer helemaal terug van weggeweest. Op deze unieke dubbelelpee staat een verzameling van achttien Opwekkings­liederen uit de hele bundel. Van het vroege begin tot aan Jezus Overwinnaar. Het is de eerste keer dat deze liederen op elpee staan. Ze zijn opnieuw gemasterd. Tijdens de beginjaren van Opwekking werden de liederen van de One Way Days op elpee uitgebracht, waarna Opwekkings­liederen op cassette en cd volgden.

Uniek boekwerk met foto's en verhalen
Bij 60 Jaar Opwekking is een boekwerk inbegrepen met veel foto’s en verhalen die je meenemen langs de bijzondere geschiedenis van de Opwekkings­liederen. De pioniers uit de vroege jaren en medewerkers van nu delen ervaringen en getuigenissen en vertellen meer over liederen die hen in het bijzonder zijn bijgebleven.

De dubbelelpee komt uit met Pinksteren, maar is alvast te bestellen. Tot 1 mei kan dit voor de speciale voorverkoop­prijs van € 29,95; daarna betaal je € 32,50. Bestel de elpee vandaag nog in onze webwinkel!

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.