De Global Leadership Summit is een uitgelezen kans voor leiders om zich te ontwikkelen in hun leiderschap. Niet iedereen die aan de Summit zou willen deelnemen, heeft echter de mogelijkheid om zelf het bedrag op te brengen. Daarom is er een sponsorprogramma in het leven geroepen. Daarmee wordt het voor minderdraagkrachtigen mogelijk de GLS bij te wonen.

Sponsoring van migrantenleiders, studenten en vluchtelingen
Deelnemers aan de GLS maken het voor een sponsorbedrag van € 35,- mogelijk dat anderen kunnen deelnemen. Opwekking vult dit bedrag aan, zodat er voor elke € 35,- die binnenkomt aan sponsoring een extra deelnemer uitgenodigd wordt. Voor deze deelnemers zoals migrantenleiders, vluchtelingen of studenten, geldt dat ze zelf niet in staat zijn om de GLS te bezoeken vanwege de kosten.

Doe mee en geef!
Als je zelf de impact van de GLS ervaart in je leven, gun je dat ook aan andere leiders. Samen groeien in leiderschap om Nederland te bereiken op die unieke plek die een ieder van ons inneemt! We willen je van harte uitnodigen om mee te doen aan dit sponsorplan. Je kunt je bijdrage bij aanmelding op het registratieformulier aangeven. Alvast hartelijk dank.

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.