New Wine heeft prachtig materiaal ontwikkeld als alternatief voor de Zomer­conferentie 2020. Zo kunnen kerken, vrienden­groepen en gezinnen hun eigen 'Tiny Wine' organiseren: op de camping, bij iemand in de tuin of waar je ook maar wil.

Heel het leven!
Bij het thema 'Heel het leven!' is een afwis­selend thema­pakket ontwikkeld. Wat betekent het Koninkrijk van God voor onze betrokken­heid bij een rechtvaardige wereld en zorg voor Gods schepping? Wat leren we hierover uit de Bijbel – misschien juíst wel in tijden van corona? Het pakket bestaat uit 5 talks, 5 worship­video’s en 5 kinder­video’s. Bij elke talk zijn verwerkings­materialen beschikbaar voor huis­kringen, tieners en kinderen. Dave Bookless, voorganger in de Anglicaanse kerk en verbonden aan natuur­beweging A Rocha Inter­national, en Jan-Maarten Goedhart, predikant en bestuurs­voorzitter van New Wine Nederland, werken de diverse thema's uit. 

Dagthema's
Het thema is opgedeeld in vijf dagthema's: 
1. Heel het leven!
2. Het Grote Verhaal
3. Geworteld leven
4. Het hele leven
5. Kerk in een gebroken wereld

Het thema­pakket werd ontwikkeld in samen­werking met A Rocha, Micha Nederland, Youth for Christ, 24/7 Prayer, de Justice Conference en media­huis Living Image. Meer informatie vind je op heelhetleven.new-wine.nl

 

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.