Abonnees van Opwekking Magazine profiteren van een korting van maar liefst 10% op hun kampeertarief tijdens de Pinksterconferentie. Zeker als je met het hele gezin komt, levert dat een flinke besparing op. Voorwaarde is wel, dat het abonnementsgeld voor 1 februari is betaald! 

Betaal voor 1 februari
Abonnees ontvangen in het najaar een verzoek om het abonnementsgeld voor het volgende jaar te voldoen. Veel abonnees doen dat inmiddels via een automatische incasso; zowel gemakkelijk voor henzelf als voor ons als organisatie. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf het abonnementsgeld te voldoen. Mocht de betaling aan je aandacht zijn ontsnapt, maak het dan voor 1 februari in orde.

Abonnee worden?
In tegenstelling tot voorgaande jaren is het niet meer mogelijk om tegelijk met je registratie als kampeerder ook abonnee te worden en gebruik te maken van de 10% abonneekorting. Ben je nog geen abonnee, maar wil je wèl profiteren van de aantrekkelijke abonneekorting op je kampeerprijs, dan kun je je nog net aanmelden als nieuwe abonnee. Ook hier geldt, dat je alleen recht hebt op de korting als je voor 1 februari je abonnementsgeld hebt betaald. 

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.