De eerste drie GLS’en zitten er alweer op! Deelnemers in Drachten, Rotterdam en Aalsmeer kregen visie, inspiratie en bruikbare tools aangereikt om zich verder te ontwikkelen in hun leiderschap en hun impact te vergroten. Iedereen heeft immers invloed, en die boodschap loopt ook dit jaar weer als een rode draad door het programma.

Vergroot je impact
Alle toespraken en programmaonderdelen zijn erop afgestemd om jou als deelnemer meer bewust te maken van de impact die jij op jouw omgeving hebt, en je daarin toe te rusten. Zo wordt door jou heen het koninkrijk van God steeds meer zichtbaar - gewoon op de plek waar jij bent! Onderwerpen die dit jaar aan de orde komen: hoe ga je om met cruciale veranderingen en leiderschapsuitdagingen, de kunst van onderhandelen, de noodzaak van risico’s nemen, karakter als basis voor leiderschap, vaardigheden om mensen te leiden en; vergroot je visie - vergroot je impact. Vervolgens werd in rondetafelgesprekken aan de hand van gespreksvragen doorgepraat over de praktische toepassing ervan in je eigen context. 

Reacties van deelnemers
Een aantal deelnemers aan het woord:
• “Het is inspirerend om in de Grander Vision video’s te zien hoe mensen de lessen van eerdere GLS’en ten uitvoer brengen.”
• “De GLS laat me zien dat ik niet hoef weg te lopen voor veranderingen, maar hoe ik ze kan omarmen.”
• “Je krijgt inzichten waar je gelijk iets mee kunt. Zoals Craig Groeschel die vertelt hoe je hetzelfde of een beter effect kunt krijgen met inzet van minder (financiële) middelen.”
• “Deze dagen zorgen voor vrucht in je leidinggeven in de rest van je leven.”

In januari wordt de GLS nog op twee locaties gehouden: op 17 en 18 januari in Eindhoven en op 24 en 25 januari in Veenendaal. Geef je nog op, en maak het verschil! 

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.