We hebben gisteren bekend moeten maken dat we vanwege het coronavirus het Opwekking Worship Weekend moesten afgelasten. Toch willen we deze maand heel graag de allernieuwste Opwekkingsliederen van cd44 laten horen. Daarom organiseren we in maart drie internetdiensten via ons kanaal YouTube OpwekkingTV, om zo toch onze muziek en het evangelie te brengen.

22 en 29 maart
Op zondag 22 en 29 maart kun je twee keer een online dienst van een uur volgen, met daarin de allernieuwste Opwekkingsmuziek van cd44, aangevuld met bekende en oudere Opwekkingsliederen. Ook zal er een korte overdenking zijn over de tijd waarin we ons bevinden. Het is belangrijk om juist in een tijd als deze de Bijbel naast de gebeurtenissen te leggen, om in balans te blijven. Want hoewel er veel angst en onrust is, geloven we dat God ons een Geest van liefde, kracht en bezonnenheid heeft gegeven - en niet van angst. Het is ons gebed dat we vrede zullen ervaren te midden van deze omstandigheden: zijn vrede die alle verstand te boven gaat. Dit betekent niet dat we onzorgvuldig of reactionair moeten zijn. Het is echter belangrijk om juist als kerk van Jezus de samenleving te dienen op een manier die vertrouwen toont in onze God, die heel ons leven in zijn hand heeft.

Naar OpwekkingTV: YouTube.com/Opwekkingtv

Zondag 22 maart
Overdenking door Ruben Flach
Online vanaf 10.00 uur (hele dag online)

Zondag 29 maart
Overdenking door Henk Stoorvogel
Online vanaf 9.00 uur (hele dag online)

Zondag 15 maart
Aankomende zondag, 15 maart zullen we via OpwekkingTV een preek laten zien van één van de sprekers van de conferentie in 2017, Joseph Dimitrov, die ook tijdens de komende Pinksterconferentie te horen is. Hij hield een vurige preek over het thema ‘de as opruimen en het vuur laten branden’: over het opruimen van dat wat je kan weerhouden om voluit te leven in en door de kracht van de Heilige Geest.
De preek is te bekijken vanaf 10.00 uur via YouTube.com/opwekkingtv

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.