Jonge Gezinnen Dag – hand in hand bouwen aan een fijn gezin. Heb je kinderen tussen 0 en 8 jaar? Wil jij bouwen aan je gezin vanuit je liefde voor God en een stevig fundament leggen in het leven van je kinderen? Kom dan met je hele gezin naar de Jonge Gezinnen Dag op 5 oktober! Het programma bestaat uit muziek, ontmoeting, plenaire programma’s en verschillende workshops voor ouders, kinderen en zelfs voor ouders en hun kinderen samen.

Programma
Aansluitend bij de Week van de Opvoeding is het thema van de dag Hand in hand. Hoe kun je samen bouwen aan een fijn gezin? Hoe geef je elkaar een helpende hand? En hoe blijf je aan Gods hand lopen? Rob Hondsmerk en Wietske Noordzij verzorgen samen een plenair seminar, waarin ze je meenemen in de verschillende rollen van vaders en moeders in het gezin. Daarnaast zijn er verschillende workshops. Voor de allerkleinsten (0-2 jaar) is er opvang, en voor peuters is er een speciaal peuterprogramma. Verder is er een interactief programma met toneel, muziek en workshops voor kinderen van 4-8 jaar. Kijk hier voor het programma overzicht. Kijk hier voor het overzicht van de workshops.

Organisatoren
De organisatie is in handen van Generatio, Maak ze sterk, Opwekking-Timotheüs, de LEG Aalsmeer en JerehSalem Kids. Opwekking-Timotheüs wil kerken, gemeenten en ouders ondersteunen in de geloofsopvoeding. Vanuit deze pijler is Opwekking-Timotheüs betrokken en verzorgt Annasjouk Nijhof een workshop met de titel Een basis van levensbelang.

Praktische info
De Jonge Gezinnen Dag is bedoeld voor gezinnen met kinderen van 0-8 jaar en vindt op 5 oktober plaats in de Levend Evangelie Gemeente, Kruisweg 55, Aalsmeerderbrug. Tijd: 10.00 – 15.00 uur. De toegang is gratis, er wordt een collecte voor de onkosten gehouden. Aanmelding vooraf is verplicht, dat kan hier. Meer informatie via www.generatio.nu.

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.