Op vrijdag 13 en zaterdag 14 december is het kerst in de binnenstad van Harderwijk; dan vindt het Kerstevent Wandeltheater plaats en komt het kerstverhaal tot leven!

Bethlehem in Harderwijk
"Het Kerstevent Wandeltheater bestaat al ruim tien jaar," vertelt initiatiefnemer Gerrit van Wijngaarden. "Jarenlang organiseerden we het evenement in mooie bosgebieden bij Voorthuizen, Stroe en Wekerom. Nu gaan we de stad in, dat heeft al een paar jaar mijn hart. Daardoor wordt het toegankelijker voor niet-christenen." Tijdens het Kerstevent Wandeltheater wordt het kerstevangelie uitgespeeld, -gezongen en -gedanst. Een gids begeleidt je tijdens de twee uur durende wandeling. Onderweg heb je onverwachte ontmoetingen: met Romeinse soldaten, zwervers en een slavenhandelaar op zijn kameel. 

Verleden, heden, toekomst
Het verhaal begint in het oude Bethlehem. Maar daar blijft het niet bij. Je wandelt mee door het heden waar acteurs een eigentijds kerstverhaal vertellen en uitbeelden. De wandeling eindigt met een blik op de toekomst. Want er ís een hoopvolle toekomst! Gerrit van Wijngaarden: "Die boodschap maakt ook dat het Kerstevent een prachtige kans is om mensen mee te nemen die niet bekend zijn met het evangelie. En we hopen dat ook toevallige voorbijgangers nieuwsgierig worden naar 'meer'." 

De organisatie is in handen van Quality Events, en Opwekking werkt volop mee. Bestel snel je tickets voor dit bijzondere kerstevent voor jong en oud!

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.