Samen als gezin toeleven naar kerst: best een opgave in de hectische december­maand! Daarom komt Timotheüs ook dit jaar met een gezins­activiteit die de schijnwerper richt op Jezus’ komst naar deze aarde. 'Licht op aarde' is de naam van het adventsproject dat je vier adventsweken lang begeleidt.

Vier adventsweken lang
Voor elke dag is er een stukje uit de Bijbel om te lezen, gevolgd door een korte overdenking. Ook is er voor elke dag een tip of activiteit om samen als gezin over na te denken, te doen en te beleven. Zo heeft wat je leest ook meteen een link naar je eigen leven! Bovendien leer je elke week samen een Bijbeltekst aan die op het thema ‘licht’ betrekking heeft.

Vier verschillende thema’s
De eerste week staat in het teken van het Licht: God wil ons altijd licht geven op ons pad. In week twee staat centraal dat Jezus het Licht is, en wat dat ook voor ons betekent. ‘Lichtdrager zijn’ is vervolgens het thema van de derde week – wij mogen op onze beurt ons licht laten schijnen voor de mensen om ons heen. En de laatste week komt aan de orde hoe we het Licht kunnen doorgeven. De bijbehorende activiteiten en tips zijn steeds op deze weekthema’s afgestemd.

Je kan het adventsproject vanaf nu downloaden.

Een hoopvolle advent gewenst!

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.