Pinksteren en de conferentie staan centraal in het mei­nummer van Opwekking Magazine. We halen herinneringen op aan 50 jaar Pinkster­conferentie en kijken alvast vooruit naar de komende conferentie met artikelen van sprekers, achtergrond­informatie en het programma. 

Gods zegeningen
Vijftig jaar conferentiegeschiedenis zit vol met Gods zegeningen. Op onze Facebook­pagina delen bezoekers van de conferenties ontroerende, maar ook humoristische herinneringen. Het laat iets zien van de bijzondere manieren waarop God mensenlevens aanraakt en vernieuwt. Het komt door ZIJN naam! Daarover schreef Elisa Krijgsman het themalied, en in dit blad vertelt hij iets over het ontstaan ervan. Verder vind je een interview met Wilma Veen van de ikwonderjou-mailings en vertelt Jurrien ten Brinke over zijn visie voor het Viva de kerk!-principe van radicaal discipel&shyschap. Ook Israël ontbreekt niet in deze editie; Jan Barendse sr. deelt iets van zijn hart voor Gods volk.

Uitgelicht
Dit jaar spelen de jongeren een belangrijke rol in het programma van de conferentie, en dat is niet zomaar. Je leest waarom in het artikel over de volgende generatie van Mark Stoorvogel, die deel uitmaakt van het visieteam van Youth.Opwekking. Carina Bergman had een inspirerend interview met Duurt Vonck van City Movements, een stadsbeweging die God zichtbaar wil maken in de eigen woonplaats: "De kerk heeft een enorm potentieel voor de maatschappij - en dat hebben we niet door!" We hebben beide artikelen voor je uitgelicht zodat je ze meteen kunt lezen. 

Laat je ook deze maand inspireren en bemoedigen! Lees Opwekking Magazine digitaal of meld je aan als vriend en ontvang het blad gratis thuis. Of lees alvast de twee uitgelichte artikelen:
 

Volgende generatie
City Movements

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.