De eerste 100 bestellers ontvangen een gesigneerd exemplaar van dit nieuwe boek van Bijbelleraar en spreker Kees Goedhart. In dit studie­dagboek, Weloverwogen, reikt hij voor elke dag van het jaar principes en inzichten uit de Bijbel aan.

Schilderen met woorden
Weloverwogen met Jezus leven – dat is de achter­liggende visie van dit studie­dagboek. Dat heeft alles te maken met ontdekken hoe God naar dingen kijkt, en bereid te zijn je eigen mening bij te stellen. Kees Goedhart haalt krachtige principes en inzichten uit de Bijbel naar boven. Soms ontroerend, soms confronterend. Vaak met een vleugje humor, altijd hoopvol en opbouwend. Ruben Flach schrijft in het voorwoord: “Kees schildert met woorden. Dat is ook wat je in dit bijzondere dagboek tegenkomt. Verhalen met diepgang, die je iedere dag aan het denken zetten. Een benadering van de Bijbelse waarheid die je helpt om met Jezus te wandelen en die waarheid toe te passen in je dagelijkse leven.”

Diverse toepassingsmogelijkheden
Het dagboek is zo geschreven dat het zowel voor persoonlijk gebruik geschikt is, als voor gespreks­groepen en kringen. Speciaal voor gebruik in groepen zijn diverse onderwerpen op thema geclusterd, zoals Psalm 23, vasten en bidden en de Heilige Geest. Informatie daarover en het complete overzicht van de onderwerpen is binnenkort te vinden op onze site (onder Uitgaven). Weloverwogen is een waardevol cadeau voor mensen die zich dagelijks willen verdiepen in Gods Woord.

Over Kees
Kees Goedhart was samen met zijn vrouw Fieke jarenlang zendeling. Hij is grondlegger van zendings­organisatie Zending & Gemeente, en was lange tijd voorzitter van het bestuur van Opwekking. Bij Opwekking verscheen eerder een aantal studie­boeken van Kees, waaronder Terug naar de basis en Bouwen op de basis.

Weloverwogen is al te bestellen in onze webwinkel (uitlevering vanaf 13 november). Wees er snel bij, want de eerste honderd bestellers ontvangen een gesigneerd exemplaar!


Naar de webwinkel

 

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.