Hoewel cd 43 met Opwekkingsliederen pas uit is en net als cd 42 nog volop in de Gospel Top 10 staat, gaan we al weer aan de slag met de nieuwe serie liederen voor cd 44. Vanaf 1 juli kan iedereen die een favoriet lied heeft of zelf een lied heeft geschreven die insturen voor de nieuwe cd, die met Pinksteren 2020 uitkomt.

Criteria
Iedereen mag nummers insturen als mogelijk nieuw Opwekkingslied. Wel geldt er een aantal spelregels. Zo mogen er maximaal drie liederen ingestuurd worden: liederen die geschreven zijn voor samenzang – luisterliedjes zijn minder geschikt. Als criteria hanteren we o.a. dat een nieuw lied inhoudelijk iets moet toevoegen aan de bestaande bundel en dat het lied zowel taalkundig als muziektechnisch moet kloppen.

Lied inzenden
Om inzendingen goed te kunnen beoordelen hebben wij een geluidsfragment (bij voorkeur mp3) en de volledige tekst van het lied nodig en liefst ook de bladmuziek. Stuur je inzending voor 1 september naar muziekproducties@opwekking.nl. Een selectiecommissie buigt zich vervolgens over de inzendingen, en kiest twaalf liederen uit die aan de bundel worden toegevoegd. Meer informatie over het inzenden van de liederen vind je hier.

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.