Hoewel cd 44 met Opwekkings­liederen net met Pinksteren is uitgekomen en op nummer 1 in de Gospel Top 10 staat, gaan we alweer aan de slag met de nieuwe serie liederen voor cd 45. Vanaf 1 juli kan iedereen die een favoriet lied heeft of zelf een lied heeft geschreven dat insturen voor de nieuwe cd, die met Pinksteren 2021 uitkomt.

Criteria
Iedereen mag suggesties insturen voor mogelijk nieuwe Opwekkings­liederen. Wel geldt er een aantal spelregels. Zo mogen er maximaal drie liederen ingestuurd worden: liederen die geschreven zijn voor samen­zang – luister­liedjes zijn minder geschikt. Als criteria hanteren we o.a. dat een nieuw lied inhoudelijk iets moet toevoegen aan de bestaande bundel en dat het lied zowel taalkundig als muziek­technisch moet kloppen.

Lied inzenden
Om inzendingen goed te kunnen beoordelen, hebben wij een geluids­fragment (bij voorkeur mp3) en de volledige tekst van het lied nodig en liefst ook de blad­muziek. Stuur je inzending voor 1 september naar muziekproducties@opwekking.nl. Een selectie­commissie buigt zich vervolgens over de inzendingen, en kiest twaalf liederen uit die aan de bundel worden toegevoegd. Meer informatie over het inzenden van de liederen vind je hier.

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.