De registratie voor de Global Leadership Summit die in het najaar van 2019 en het voorjaar van 2020 op diverse plaatsen in Nederland plaatsvindt, is geopend. Twee dagen onderwijs van leiders van topniveau om andere leiders - in de breedste zin van het woord - te inspireren en motiveren. Zodat zij hun plaats in werk, kerk en samenleving innemen en hun wereld kunnen beïnvloeden. Want iedereen wint als een leider zich ontwikkelt, en groeit in leiderschap! 

Afwisselend sprekersaanbod GLS
Half augustus vindt in Chicago de jaarlijkse Global Leadership Summit plaats. Er is een afwisselend sprekersaanbod, met mannen en vrouwen uit kerk, wetenschap en bedrijfsleven die hun best lessons delen. Er zijn bijdragen van bekende Summitsprekers als Craig Groeschel en Patrick Lencioni, maar ook van Jo Saxton, expert op het gebied van multicultureel en vrouwelijk leiderschap, Bear Grylls, avonturier, tv-presentator en boegbeeld van de Alpha-cursus, en Danielle Strickland, die vorig jaar te gast was tijdens de Pinksterconferentie. Tijdens de GLS in Chicago wordt ook het sprekersaanbod voor de Nederlandse Summit vastgesteld, die in het najaar van 2019 en het voorjaar van 2020 op verschillende locaties plaatsvindt: 1 en 2 november - Drachten, 15 en 16 november - Rotterdam, 22 en 23 november - Aalsmeer, 17 en 18 januari - Eindhoven, 24 en 25 januari - Veenendaal.

Organisatie in handen van Global Leadership Network
De organisatie van de Global Leadership Summit is in handen van het Global Leadership Network, een community van christenen die van elkaar willen leren en hun invloed willen aanwenden om Gods koninkrijk in deze wereld zichtbaar te maken. En dat heel concreet te doen door zelf te veranderen en impact te hebben in hun omgeving. Uitgangspunt daarbij is de rotsvaste overtuiging dat God onze wereld verlost en herstelt door zijn kerk heen. Door de jaren heen is de focus volledig op leiderschapsontwikkeling komen te liggen, zowel van kerkleiders als van christenen die in alle sectoren van de maatschappij hun plaats innemen. Sluit je aan bij het wereldwijde leiderschapsnetwerk, en geef je vandaag nog op voor de inspirerende Summit! Klik voor meer informatie en registratie.

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.