We zijn enorm bemoedigd door de hartverwarmende reacties op de afgelasting van de Pinksterconferentie. Wat is het goed om te merken dat zoveel mensen betrokken zijn en Opwekking een warm hart toedragen. We zeggen wel eens: “Opwekking is van ons allemaal”, maar als je in een situatie als deze echt merkt dat dat zo is, word je daar stil van.

Hartverwarmende reacties
Mensen sturen kaarten, mailtjes, of dragen financieel een steentje bij. Kerken houden spontaan collectes omdat ze de zegen van de Pinksterconferentie terugzien bij hun gemeenteleden. Organisaties sturen bloemen, taart, of geven een gift. Ruben Flach: "We zijn enorm dankbaar voor die betrokkenheid en ondersteuning. Nu de Pinksterconferentie niet doorgaat, is er een grote financiële nood ontstaan - de kosten kunnen oplopen tot 900 duizend euro. We hopen dat we met elkaar de handen ineen zullen slaan om in deze nood te voorzien." 

Opwekking begint met een aanraking van God
Overal in het land horen we verhalen van mensen die door het werk van Opwekking en de Pinksterconferentie een aanraking van God hebben ervaren in hun leven. Duizenden bezoekers en medewerkers hebben een eigen verhaal of een bijzonder moment beleefd. Om de bediening van Opwekking en de Pinksterconferentie ook in de toekomst mogelijk te maken lanceren we een campagne onder de titel: Opwekking begint met een aanraking van God. We zijn op zoek naar Vrienden van Opwekking, mensen die structureel partner willen worden van de bediening van Opwekking. Door te bidden, te vertellen en door te geven, kunnen we het werk van Opwekking samen blijven doen. 

Meer weten? Hieronder vind je de Rubens oproep. Of kijk op iksteunopwekking.nl voor de mogelijkheden.

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.