Vanuit Opwekking Services dragen we regelmatig ons steentje bij aan activiteiten en evenementen van andere organisaties. Of het nu kleine of grote evenementen betreft, en of er nu veel of weinig (materiële) ondersteuning nodig is, Opwekking Services staat graag vanuit haar jarenlange ervaring in het organiseren van evenementen voor je klaar.

Ondersteunen als missie
Opwekking Services heeft als missie om haar kennis en materialen beschikbaar te stellen aan gemeenten en organisaties ter ondersteuning van evenementen. Organisaties, kerken en gemeenten kunnen de hulp inroepen van Opwekking Services bij muziekevenementen, congressen, seminars, landelijke acties, conferenties enz. Wij leveren in nauwe samenwerking met de organisator/­initiatiefnemer facilitaire ondersteuning op het gebied van logistiek, techniek, geluid, catering, tijdelijke huisvesting enz. Ook losse verhuur van materialen behoort tot de mogelijkheden. Samen maken we je evenement mogelijk!

Actuele activiteiten
Zo zijn we betrokken bij de Open Doorsdag, die op zaterdag 9 november in de Jaarbeurs in Utrecht plaatsvindt. Christenen uit het Midden-Oosten spreken over het thema ‘Hoop doet leven’; een krachtig getuigenis te midden van geweld en vervolging. Meer informatie via www.opendoors.nl. Ook werken we al een aantal jaren mee aan de realisatie van het Kerstevent. Dit jaar wordt het wandeltheater over het leven van Jezus gehouden op 13 en 14 december in de binnenstad van het sfeervolle Harderwijk. Meer informatie: www.kerstevent.info.

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.