Ben jij op zoek naar betekenisvol werk en wil jij met je commerciële vaardigheden onze missie ondersteunen? Ben jij daarbij servicegericht en weet jij hoe je onze relaties echt centraal moet stellen? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe relatiebeheerder!

Geestelijke vernieuwing
Als Opwekking staan we voor geestelijke vernieuwing. We geloven dat opwekking begint waar God mensen aanraakt, en we zijn dankbaar dat we de boodschap van Gods koninkrijk al zestig jaar mogen brengen. Via onze events zoals de Pinksterconferentie, Global Leadership Summit en het Worship Weekend, en door onze Opwekkingsliederen en Opwekking Magazine geven we voor een groot deel invulling aan onze missie. Het is ons verlangen om een beweging van geestelijke vernieuwing in Nederland op gang te brengen. Zodat mensen, door de kracht van de Heilige Geest, voor het eerst of opnieuw kennismaken met het evangelie van Jezus Christus. 

Gezocht: relatiebeheerder
Om dit uit te kunnen voeren willen we ons team uitbreiden met een nieuwe collega (betaalde functie) die als relatiebeheerder aan de slag gaat bij ons op kantoor. Ben jij die hbo-er die communicatief sterk en relatiegericht is, en ben je enthousiast om bij Opwekking aan de slag te gaan? Dan horen we graag van je! Kijk snel op de volledige vacaturetekst, en lees alles over de functie, ons aanbod en de persoon die wij zoeken.  


Naar de vacature

 

 

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.