De eerste vier nieuwe Opwekkingsliederen van dit seizoen komen eraan! Vanaf 5 november zijn ze te beluisteren en te downloaden. Via deze link kun je ze alvast in je bibliotheek zetten en worden de liederen gedownload op het moment van uitkomen. Je bent dan de eerste die ze hoort zodra ze verschijnen.

De eerste vier
Samen met een speciaal gelegenheidskoor heeft de Opwekkingsband vier prachtige nieuwe nummers ingezongen die op 5 november beschikbaar komen als lyric video en digitale bladmuziek. Sinds dit jaar nemen we op meer momenten in het jaar nieuwe Opwekkingsliederen op. Daarmee willen we bereiken dat de muziek die wij beschikbaar maken voor kerken en gemeenten actueel en eigentijds blijft (lees meer). De eerste titels van cd 46 zijn:

  • De strijd behoort U toe (The battle belongs) - Phil Wickham
  • Een nieuwe naam (New name written down in glory) - Charity Gayle
  • Toon mij uw glorie (Show me your glory) - Brandon Lake/Leeland
  • Uw grote trouw - Jafeth Bekx en Elisa Krijgsman

Direct beschikbaar
De nieuwe cd met alle liederen zal zoals altijd op de conferentie verschijnen. Maar nu kun je deze liederen dus al digitaal gebruiken. Ze worden toegevoegd aan de digitale luisterplatforms, in de Opwekkingsliederen app, in OPS en in de webshop van Opwekking. De opname van de volgende serie Opwekkingsliederen staat ook al gepland: op vrijdagavond 5 november, de eerste avond van Simply Jesus Come Together. Dus als je naar het event komt, kun je als een van de eersten een aantal nieuwe Opwekkingsliederen meezingen.

Pre-save de liederen

 

 

 

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.