“Jij bent de enige die jouw sterke punten, ideeën en passie kan delen met een wereld die hongert naar positieve verandering.”

Welkom op de Global Leadership Summit
Met deze woorden benadrukt directeur en CEO van het Global Leaderschip Network, Tom De Vries, de invloed die ieder unieke mens heeft. Als Opwekking onderschrijven we zijn woorden van harte en juist daarom vinden we het enorm belangrijk om de Global Leadership Summit ook dit jaar in Nederland te organiseren. Want de GLS is de plek om je leiderschap te ontwikkelen, inspiratie en tools te krijgen voor jouw situatie en te ontdekken hoe jij van invloed kunt zijn. 

GLS online 
De aftrap voor de Global Leadership Summit in Nederland vindt plaats op 29 januari a.s. Dit jaar wordt de GLS in een andere vorm gegoten om deze voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken. Het eendaagse online event vindt gelijktijdig op verschillende locaties verspreid over Nederland plaats en wordt georganiseerd door een plaatselijke hostlocatie. Het programma bestaat deze dag uit een aantal inspirerende toespraken.

Taste of GLS
Aansluitend worden er twee thema-avonden georganiseerd: Taste of GLS, met een GLS-video en een ervaren Nederlandse spreker. De eerste avond staat in het teken van leiderschaps­kenmerken om leiding te geven in een crisis en de tweede avond staat het thema time­management en tijd ‘vermenig­vuldigen’ centraal.

Wil jij groeien in leiderschap en ontdekken hoe jij op de plek waar jij bent je invloed kunt vergroten? Meld je dan aan voor de GLS! Op www.glsnederland.nl vind je alle informatie. 

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.