Tijdens het Opwekking Worship Weekend, dat van 19 t/m 21 maart plaatsvindt, worden de nieuwe Opwekkings­liederen van cd 45 aangeleerd en opgenomen. Dit jaar bestaat het concept uit twee sporen: een weekend op De Betteld in Zelhem (het ‘fysieke’ event), en een online event. 

Weekend op De Betteld én online
Hoewel we niet weten hoe de COVID-19­maatregelen zich ontwikkelen, willen we in deze onzekere tijden toch graag perspectief bieden op een weekend op De Betteld. Uiteraard volgen we de richtlijnen van de overheid nauwlettend. Het fysieke programma van vrijdag 19 maart tot zondag 21 maart bestaat uit aan­bidding, workshops en natuurlijk het opnemen van de nieuwe cd45. Daarnaast bieden we ook een online programma aan op de zaterdag, bestaande uit livestreams van de concerten en oefen­sessies. De workshops zullen deels live, deels van tevoren opgenomen beschikbaar zijn voor online deelnemers.

Praktische informatie
Voor het programma op locatie is alleen een weekend­ticket beschikbaar (geen losse dagen). Voor het online programma op zaterdag 20 maart zijn er tickets beschikbaar voor livestream plus online workshops. De online workshops en andere online content kan na het weekend terug worden gekeken. De maximum capaciteit van het fysieke event is beperkt, dus snel aanmelden wordt aanbevolen!

Heb je je aangemeld, maar gaat het programma op De Betteld niet door, dan wordt het bedrag snel teruggestort, en kun je alsnog deelnemen aan het online event. 


Naar Worship Weekend

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.