Het Opwekking Worship Weekend is een inspirerend weekend vol aanbidding, workshops en tijd voor ontmoeting. Een weekend tot eer van God! Iedereen die ernaar verlangt om Hem te aan­bidden is van 18 t/m 20 maart 2022 van harte welkom op De Betteld in Zelhem.

Groeien in aanbidding
God zoekt naar mensen die Hem in Geest en waarheid aanbidden. Met heel hun hart en ziel uitzingen en uitleven wie Hij voor hen is. Dat is ons verlangen voor dit weekend. We willen samen groeien in aanbidding - in de breedste zin van het woord, want aanbidding is zoveel meer dan alleen zingen - en daar veel ruimte voor geven. Zo zijn er tijdens alle diensten korte toespraken van bekende aanbiddingsleiders en sprekers, en nemen we volop de tijd voor stilte, gebed en ‘ministry’. Om je verder te inspireren en toe te rusten is er op zaterdag een ruim aanbod aan seminars en workshops.

Nieuwe Opwekkingsliederen
Dit jaar ligt de nadruk tijdens het weekend wat minder op het opnemen van de nieuwe Opwekkingsliederen, omdat deze nu op verschillende momenten gedurende het jaar worden opgenomen. De laatste vier liederen voor cd46 worden wel opgenomen tijdens het Worship Weekend, en natuurlijk wordt de hele serie nieuwe Opwekkingsliederen gezongen tijdens het weekend. Het Worship Weekend is een geweldige mogelijkheid om samen als aanbiddingsteam van je kerk of gemeente inspiratie op te doen. Samen opnieuw ontdekken hoe krachtig aanbidding is, leren van professionele zangers en muzikanten uit o.a. de Opwekkingsband en meteen de nieuwe Opwekkings­­liederen aanleren

Is het jouw verlangen om dichter bij Gods troon te komen? Wil jij groeien in aanbidding - persoonlijk of als team - of wil je een weekend lang zingen tot eer van onze God? Geef je dan vandaag nog op!


Naar Worship Weekend

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.