Eén van de dingen die de Global Leadership Summit zo uniek maakt, is dat er in het programma veel tijd wordt ingeruimd voor nabespreking en verwerking in teams. Tijdens de rondetafel­gesprekken ga je concreet en constructief aan de slag om dat wat je hebt gehoord toe te passen in jullie eigen context. Kom dus met je hele team en ontdek hoe je samen je impact kunt vergroten!

Praktisch toepasbare input
De GLS levert met zijn aanbod van internationale topsprekers op het gebied van kerk, wetenschap en bedrijfsleven ieder jaar weer een actuele en praktisch toepasbare bijdrage aan de ontwikkeling van leiders. Of je nu al jaren actief bent als leider of net komt kijken. Tijdens de GLS worden actuele thematische onderwerpen aangereikt, die uitnodigen tot verder napraten en - vooral - toe te passen in de praktijk. Een geweldige kans om goede bedoelingen direct om te zetten in concrete stappen, je als team te ontwikkelen en je onderlinge band te versterken. Zo profiteer je optimaal van wat de GLS jou - en door jou de mensen om jou heen - te bieden heeft.

Vergroot je visie, vergroot je impact
Als leiders hun passie en talenten bundelen, wordt een grootsere visie geboren en kunnen er geweldige dingen gebeuren. Ieder jaar komen tijdens de GLS gewone mensen uit de hele wereld aan het woord, die op unieke wijze impact hebben in hun omgeving. We horen en zien een aantal van deze indrukwekkende en inspirerende verhalen over mensen die klein beginnen met dat wat ze hebben. En vervolgens zien hoe hun omgeving wordt getransformeerd - door hun keuzes en inzet.

Wil jij ook het beste uit jezelf en je team halen? Dan mag je de GLS niet missen! Geef je vandaag nog op via www.glsnederland.nl. Daar vind je ook uitgebreide informatie over sprekers en onderwerpen.

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.