Na de lancering in april van de nieuwe naam voor Timotheüs, komt Opwekking GO nu met vier online programma’s voor gezinnen. ‘Time to GO, toeleven naar Pinksteren’ is de titel van de serie. Met ‘Time to GO’ bieden we je tools voor een actief moment voor jou en je kids, en Jezus staat daarbij centraal. Jullie eigen online Opwekking-gezinsmoment!

Verhalen van Jezus, verhalen van mensen
In ‘Time to GO’ gaat het om verhalen: over Jezus, maar ook verhalen van jou en mij. Want waar Jezus is, verandert er iets in het leven van mensen! Het is de Heilige Geest die dat in ons bewerkt en dat is wat we straks met Pinksteren gaan vieren. Kijk naar de Bijbelverhalen in de programma’s en luister naar de verhalen van andere kinderen en volwassenen. Zij hebben grote en kleine verhalen over wat zíj met Jezus hebben meegemaakt.

Tips van een 'profi' en muziek
Maar er is meer! We hebben een ‘profi’ die goede tips geeft hoe je zelf samen als gezin aan de gang kunt. Je krijgt tools om de Bijbelse boodschap praktisch te maken in jullie dagelijks leven met Jezus. En Make Some Noise Kids is aanwezig om te zingen en dansen! Kortom: een interactief, en makkelijk uitvoerbaar programma dat kinderen en ouders uitnodigt om in actie te komen. En vooral: waardevol omdat je het sámen doet! 

TRIPLO, Jezus in de hoofdrol
Bij de serie hoort een superleuk spel: ‘TRIPLO, Jezus in de hoofdrol’. Het spel gaat ook over verhalen uit de Bijbel waarin Jezus de hoofdrol speelt. Het spel daagt zowel kinderen als volwassenen uit om als eerste de juiste kaartjes (de triplo's) aan elkaar te verbinden. Wie de meeste triplo’s heeft, wint! Het spel is ontwikkeld door Opwekking GO en NEEMA Uitgeverij, voor kinderen vanaf 5 jaar. Het spel is te bestellen via de webwinkel van Opwekking GO.

In mei komt ieder weekend een aflevering van 'Time to Go' beschikbaar. Een aflevering duurt ongeveer 20 minuten en is bedoeld voor gezinnen met kinderen vanaf groep 3. Hieronder vind je de eerste aflevering:

Check onze site voor meer info en volg onze socialmediakanalen: insta @opwekkinggo, Facebook @opwekkingGO.

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.