Op 14 maart vindt in Middelburg Maak ze sterk plaats: een opvoedevent voor iedereen die vanuit zijn of haar liefde voor God wil investeren in sterke kinderen en jongeren. Het is een dag vol inspiratie met een afwisselend programma met verschillende seminars/workshops, en ruimte voor ontmoeting en het uitwisselen van ervaringen. Vanuit Opwekking-Timotheüs werken we als partner mee aan dit event dat wordt georganiseerd door Maak ze sterk, Raise Up, Generatio en lokale kerken.

Investeren in sterke kinderen en jongeren 
Of je nu als ouder naar manieren zoekt om je kind toe te rusten om stevig in zijn schoenen te staan, of als kinderwerker, jeugdleider, leerkracht of opa en oma: iedereen die vanuit Gods liefde wil investeren in sterke kinderen en jongeren is van harte welkom. In de plenaire bijeenkomsten ontvang je inspiratie voor je bijzondere taak, en in de workshops worden je verdere tools aangereikt die je meteen in de praktijk van alledag kunt toepassen.

Inspirerende workshops
Er is een aantal boeiende workshops waarin je aan de slag gaat met een specifiek thema, zoals:
• Omgaan met boosheid
• Grenzen en gehoorzaamheid
• Écht contact met je puber
• Vaderschap
• 0-6 jarigen
• Geloofsopvoeding
• Identiteit, zelfbeeld en seksualiteit

Praktische informatie
De dag wordt gehouden in de Ontmoetingskerk, Oosterscheldestraat 1 in Middelburg en duurt van 09.30-16.00 uur. Het programma begint om 10.00 uur, en na afloop is nog volop gelegenheid voor gesprek en ontmoeting. Het opvoedevent is gratis toegankelijk, voor de onkosten houden we een collecte. In verband met de planning en organisatie moet je je wel vooraf aanmelden. Meer informatie over het programma vind je hier

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.