TRIPLO is een superleuk spel voor in het gezin, op school of in de kerk. Doel is om als eerste de juiste kaartjes met verhalen aan elkaar te verbinden, zodat je een triplo hebt - een set van drie. Diverse verhalen uit de Bijbel waarin Jezus de hoofdrol speelt, vormen de basis.

Jezus in de hoofdrol
Bij het ontwikkelen van het spel is gekozen voor verhalen uit het leven van Jezus. Want waar Hij is, verandert er iets in de levens van mensen! De triplo’s vertellen verhalen waarin je vanuit de ene situatie in de andere komt door iets wat Jezus heeft gedaan. Elke triplo heeft een eigen kleurrand en nummer, dus iedereen kan dit spel spelen. Wie de meeste triplo’s heeft, wint! Het spel is ontwikkeld door NEEMA en Opwekking GO. Het spel is geschikt voor 2-4 spelers vanaf 5 jaar.

Time to GO
Opwekking GO heeft bij het spel vier online programma’s voor gezinnen erbij gemaakt. ‘Time to GO, toeleven naar Pinksteren’ biedt tools voor een leuk, leerzaam en interactief moment voor het hele gezin! Een programma om de Bijbelse boodschap praktisch te maken in jullie dagelijks leven met Jezus. Het gaat om verhalen uit de Bijbel en de verhalen van jou en mij. Een aflevering duurt ongeveer 20 minuten en is bedoeld voor gezinnen met kinderen vanaf groep 3.

TRIPLO is vanaf verkrijgbaar in de webwinkel van Opwekking GO. En hier vind je alles over het gezinsproject Time to GO.

 

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.