We zijn op zoek naar twee collega's die vol energie en enthousiasme mee willen werken in het prachtige werk van Stichting Opwekking en ons kantoor­team komen versterken. Het betreft vacatures voor een medewerker relaties en campagnes en voor een communicatie­medewerker.

Geestelijke vernieuwing
Als Opwekking staan we voor geestelijke vernieuwing. We geloven dat opwekking begint waar God mensen aanraakt, en we zijn dankbaar dat we de boodschap van Gods koninkrijk al zestig jaar mogen brengen. Via onze events zoals de Pinksterconferentie, Global Leadership Summit en het Worship Weekend, en door onze Opwekkingsliederen en Opwekking Magazine geven we voor een groot deel invulling aan onze missie. Het is ons verlangen om een beweging van geestelijke vernieuwing in Nederland op gang te brengen. Zodat mensen, door de kracht van de Heilige Geest, voor het eerst of opnieuw kennismaken met het evangelie van Jezus Christus. 

Communicatiemedewerker
Om dit uit te kunnen voeren willen we ons team uitbreiden met een nieuwe collega die als communicatie­medewerker aan de slag gaat. We zoeken iemand met overzicht en structuur die opleeft in een creatief team vol ideeën. Je neemt initiatief, ziet kansen en haalt doelen. Je denkt vanuit communicatie­concepten en -campagnes, je werkt planmatig en gestructureerd en je weet online de weg.

Medewerker relaties en campagnes
Jaarlijks hebben wij met tienduizenden mensen contact. Of dat nu is op de Pinkster­­conferentie, de Global Leadership Summit, het Worship Weekend of door ons magazine en natuurlijk onze muziek, al onze relaties zijn waardevol voor ons. Als onze medewerker relaties en campagnes ben jij verant­woordelijk voor de werving en het behoud van onze relaties en Vrienden van Opwekking. 

Ben je aangesproken door een van beide vacatures en wil je meer weten? Kijk dan snel op de volledige vacaturetekst, en lees alles over de functies, ons aanbod en de collega's die wij zoeken.  


Communicatiemedewerker Medewerker relaties en campagnes

 

 

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.