Als Opwekking zetten we ons in om mensen te helpen groeien in het navolgen van Jezus in de kracht van de Heilige Geest. Deel je die passie en wil je graag je talenten inzetten bij Opwekking? Dan ben jij wellicht de nieuwe collega die we zoeken!

Geestelijke groei
Al meer dan 60 jaar brengt Opwekking de boodschap van het evangelie en van vervulling met de Heilige Geest. Met diverse activiteiten en producten ondersteunen we christenen uit de breedte van de kerk om geestelijk te groeien en zo hun plek in kerk en maatschappij in te nemen. Met conferenties als de Pinkster­conferentie, het Opwekking Worship Weekend en de Global Leadership Summit geven we voor een groot deel invulling aan onze missie. We geloven dat onderwijs, toerusting en voortdurende geestelijke vernieuwing de basis vormen van een gezond leven. We zijn ervan overtuigd dat we elkaar nodig hebben, vanuit diverse achtergronden en generaties, om te groeien en ons te ontwikkelen zoals God het bedoeld heeft.

Senior eventmanager en managementassistent
Om deze visie en missie goed uit te kunnen voeren willen we ons team uitbreiden met een nieuwe collega die als senior eventmanager ons op kantoor versterkt. We zijn voor deze functie op zoek naar een stressbestendige collega met hbo werk- en denknivau met een relevante opleiding die goed kan omgaan met ICT-gerelateerde (relatiebeheer)­systemen en een aantal jaar ervaring heeft in een functie met vergelijkbare uitdagingen. Daarnaast zijn we op zoek naar een managementassistent die onder andere onze algemeen directeur en de directie ondersteunt. Trefwoorden: communicatief vaardig, steengoed in het beheren van een overvolle mailbox, hbo werk- en denkniveau, ervaring met het maken van complexe afspraken, planningen en vergaderverslagen.

Enthousiast om bij Opwekking aan de slag te gaan in een van beide functies? Dan horen we graag van je! Kijk snel op de volledige vacaturetekst, en lees alles over de functies, ons aanbod en de collega's die wij zoeken. Je kunt reageren tot 23 september.


Naar de vacatures

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.