Dit jaar kun je niet alleen genieten van de nieuwe serie Opwekkings­liederen van cd 45; we hebben dit jaar bij de nieuwe cd namelijk bijzonder bonus­materiaal ontwikkeld! Als je cd 45 aanschaft (de fysieke cd, niet de download) krijg jij gratis toegang tot dit unieke materiaal.

Song story's & meer
Speciaal voor Opwekking vertelt een aantal liedschrijvers het verhaal achter hun lied. Luister en kijk naar de inspirerende en diverse verhalen van Reyer van Drongelen, Eline Bakker, Elisa Krijgsman en Kees Kraayenoord. Ook is er een unieke video gemaakt van 'the making of': ontdek hoe de cd tot stand komt - van selectie tot opname tot eindproduct! En we stellen de afbeeldingen van de lyrics van de nieuwe Opwekkingsliederen die we op de socials plaatsen als exclusieve download beschikbaar. Daarnaast kun je via de code in het cd-boekje de instrumentale versie van de nieuwe serie liederen downloaden.

Kortom, prachtig bonusmateriaal als je van Opwekkingsliederen houdt! Je bestelt cd 45 snel en gemakkelijk via onze webwinkel.

 

Naar de webwinkel

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.