Als Opwekking zetten we ons in om mensen te helpen groeien in het navolgen van Jezus in de kracht van de Heilige Geest. Deel je die passie en wil je graag je talenten inzetten bij Opwekking? Dan ben jij wellicht de nieuwe medewerker Events & Registratie!

Geestelijke groei
Al meer dan 60 jaar brengt Opwekking de boodschap van het evangelie en van vervulling met de Heilige Geest. Met diverse activiteiten en producten ondersteunen we christenen uit de breedte van de kerk om geestelijk te groeien en zo hun plek in kerk en maatschappij in te nemen. Met conferenties als de Pinkster­conferentie, het Opwekking Worship Weekend en de Global Leadership Summit geven we voor een groot deel invulling aan onze missie. We geloven dat onderwijs, toerusting en voortdurende geestelijke vernieuwing de basis vormen van een gezond leven. We zijn ervan overtuigd dat we elkaar nodig hebben, vanuit diverse achtergronden en generaties, om te groeien en ons te ontwikkelen zoals God het bedoeld heeft.

Medewerker Events & Registratie
Voor onze afdeling Events & Registratie zoeken we een nieuwe collega. In de functie van medewerker Events & Registratie is het jouw taak om vooral de administratieve en backofficeprocessen van onze events te begeleiden. Klopt het registratieformulier, komen alle aanmeldingen netjes binnen, is alles compleet? Maar ook help je de eventmanager bij het organiseren van een event, bijvoorbeeld door iets uit te zoeken, data en gegevens aan te leveren of door de vragen van bezoekers die binnenkomen via de telefoon en e-mail vriendelijk, goed en snel af te handelen. 

Enthousiast geworden? Bekijk snel de volledige vacaturetekst, en lees alles over de functie en de collega die wij zoeken. Je kunt reageren tot 11 november; de eerste gesprekken vinden plaats op 17 november 2022.


Naar de vacature

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.