Skip to main content
18 maart 2022

Vacature: Opwekking zoekt teamleider financiën

Ben jij op zoek naar een baan waarin je je passie voor het werk van God kunt combineren met je sterke cijfermatige achtergrond? En heb jij minimaal 5 jaar ervaring in de financiële administratie? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe teamleider financiën!

Evangelie als uitgangspunt

Als Opwekking gaan we voor geestelijke vernieuwing. We geloven dat opwekking begint waar God mensen aanraakt, en we zijn dankbaar dat we de boodschap van Gods koninkrijk mogen verspreiden. Via onze events zoals de Pinksterconferentie, Global Leadership Summit en het Worship Weekend, en door onze Opwekkingsliederen en Opwekking Magazine geven we voor een groot deel invulling aan onze missie. Het is ons verlangen dat mensen door de kracht van de Heilige Geest voor het eerst of opnieuw kennismaken met het evangelie van Jezus Christus. Daar zetten we ons al meer dan zestig jaar voor in!

Gezocht: teamleider financiën

Om onze missie goed uit te kunnen voeren willen we ons team uitbreiden met een nieuwe collega (betaalde functie) die als teamleider financiën aan de slag gaat bij ons op kantoor. Denk en werk jij op hbo-niveau, heb je een goed ontwikkeld analytisch vermogen en een sterk financieel en procesmatig inzicht? En ben je daarnaast pro-actief en in staat om mensen aan te sturen? Dan horen we graag van je! Bekijk snel de volledige vacature, en lees alles over de functie, ons aanbod en de persoon die wij zoeken.