Als Opwekking geloven we dat, daar waar God mensen aanraakt, er iets verandert. Dat is misschien wel de meest eenvoudige omschrijving van wat we onder geestelijke vernieuwing verstaan. God die een mens op het oog heeft en van binnenuit vernieuwt, door de kracht van de Heilige Geest. Daar zijn we al 60 jaar vol passie over!

Tienduizend redenen tot dankbaarheid
Door de jaren heen hebben duizenden mensen dat ervaren. In herstel, in genezing, in bijzondere ontmoetingen, in wonderen, God die precies op het juiste moment iemand aanraakte en verraste. Bijvoorbeeld tijdens de Pinkster­conferentie, door een Opwek­kingslied, tijdens een spel op het Kinder­plein of als leider tijdens een leiderschaps­conferentie. We zijn dankbaar dat wat klein begon met een stap in geloof van een paar mensen vol passie voor Gods koninkrijk, is uitgegroeid tot een organisatie die zich op vele manieren inzet voor geestelijke vernieuwing in ons land. En tot zegen is voor jong en oud - in de hele breedte van de kerk. 

Samen werken aan geestelijke vernieuwing
Dat is ook ons verlangen voor de toekomst. We willen ons met hart en ziel blijven inzetten voor opwekking in ons land. En genereus blijven uitdelen van alles wat God ons heeft toevertrouwd. Bij die prachtige uitdaging betrekken we graag ook anderen!

Ben jij gegrepen door onze passie en visie? En wil je ons helpen die te realiseren? Word dan vriend van Opwekking. Zo kunnen we samen meewerken aan geestelijke vernieuwing in Nederland!

Ja, ik word vriend!

 

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.