We kijken terug op een fantastisch Opwekking Worship Weekend! De honderden deelnemers die de online conferentie bijwoonden, kregen een afwisselend programma aangeboden waarin aanbidding, muziek en de nieuwe Opwekkingsliederen centraal stonden.

Inspirerend dagprogramma
Naast momenten van aanbidding begeleid door de Opwekkingsband en InSalvation was er 's morgens ook ruimte voor een stuk geloofsopbouw door de overdenking van Martin Koornstra die sprak over het thema 'Aanbidding in de hemel'. 's Middags was er veel tijd ingeruimd voor praktische workshops waar muzikanten en zangers tips en input kregen van de bandleden van InSalvation en van Talitha Nawijn. De conferentie werd 's avonds afgesloten met een uniek aanbiddingsconcert: 'feest hier op aarde, maar nog veel groter in de hemel', zoals een deelnemer het omschreef! 

Reacties van deelnemers
De enthousiaste reacties stroomden binnen, al werd het contact met elkaar natuurlijk wel gemist. We zijn blij met de digitale mogelijkheden die er zijn: geweldig dat we met zovelen God konden aanbidden - ieder op zijn eigen plekje, maar samen bij Gods troon! Een aantal reacties van deelnemers:  

  • Heerlijk toch dat we via internet allemaal samen door heel Nederland nu God gaan aanbidden!
  • Vooral het avondconcert was genieten! Door alle nieuwe liederen al zo ver voor Pinksteren te kunnen horen en meezingen, leek het weer een beetje alsof we met z’n allen in 1 ruimte aan het zingen waren. Hopelijk mag dat volgend jaar weer met elkaar op de Betteld!
  • Zo’n prachtig nummer, iedere keer raakt het mij weer.
  • Wat is dit genieten. Samen met mijn moeder in de woonkamer. Wat een feest hier op aarde, maar nog veel groter in de hemel. PARTYYY!!!

Tijdens het weekend zijn ook de nieuwe Opwekkingsliederen opgenomen voor cd 45, die met Pinksteren verschijnt. Wil je de cd - en andere nieuwe materialen - als hij uitkomt meteen in huis hebben? Bestel 'm dan nu alvast in onze webwinkel. 


Naar de webwinkel

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.