De zomereditie van Opwekking Magazine is een bijzonder themanummer. De aanleiding daarvoor is het volgnummer: 666. In het magazine wordt vanuit verschillende invalshoeken belicht waarom ervoor gekozen is dit getal niet over te slaan, maar er een ander licht op te werpen.

Ander licht
Zo gaat Henk Poot in op de vraag of het getal 666 eng is aan de hand van de functie en betekenis van getallen, en houdt Joyce de Jongh ons een krachtige Bijbelse waarheid voor: Jezus is overwinnaar! De strijd is reëel, maar de heerlijkheid die God ons in het vooruitzicht stelt, ook. Wilkin van de Kamp benadrukt dat we altijd veilig zijn bij God, en dat we vanuit onze positie in Christus veilig zijn voor de briesende leeuw. Daarnaast schreef Harry Zijlstra een artikel over vakantie als tijd met God, met mensen, tijd voor je roeping en tijd voor blijdschap, en is er een in het kader van Viva de kerk! een inspirerend interview met Filemon Peroti met als thema 'Genadevol kijken'.

Uitgelicht
Paulus benadrukt de waarde van profeteren in 1 Korinthe 14. Maar in deze tijd horen we uiteenlopende profetieën die vaak moeilijk te toetsen zijn en waar je als christen misschien liever van wegblijft. Wat moeten we met de gave van profetie in onze tijd? Henk Dik schreef een nuchter, opbouwend artikel met aandachtspunten en waardevolle tips hoe profetie vandaag een plek kan hebben in onze gemeente. 

Laat je ook deze maand inspireren en bemoedigen! Lees Opwekking Magazine digitaal of meld je aan als vriend en ontvang het blad gratis thuis. Of lees alvast het uitgelichte artikel:
 

Profetie in de gemeente

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.