Van 5 tot en met 11 oktober vindt de nationale Week van de Opvoeding plaats. Het netwerk Rondom Het Kind roept kerken daarom op om zondag 11 oktober speciaal aandacht te geven aan geloofsopvoeding.

Geloven doe je samen, groeien in geloof ook!
Opwekking GO, actief deelnemer aan het Rondom Het Kind-netwerk, ondersteunt het initiatief van harte. Kinderen maken immers helemaal deel uit van de gemeente. Daar worden ze opgedragen of gedoopt, Daar mogen ze groeien in geloof. De gemeente staat om de ouders heen om ze te ondersteunen in de opvoeding. Wij geloven in de kerk van de generaties. Geloven doe je samen, groeien in geloof dus ook. Je hebt elkaar nodig. Kinderen en jongeren hebben ouderen nodig, maar omgekeerd is dat net zo. Wederzijds leren noemen we dat. Dan groei je samen en als gemeente in je relatie met Jezus.

Geloofsopvoeding op de agenda
Staat geloofsopvoeding in jouw kerk op de agenda? De ‘Zondag van de Geloofsopvoeding’ op 11 oktober is een goed moment om stil te staan bij deze belangrijke taak. In de oktobereditie van Opwekking Magazine en op de site van Opwekking GO vind je vier tips om op een interactieve en creatieve manier invulling te geven aan deze zondag. Inspirerende tips, gericht op wederzijds leren en samen geloof delen in de praktijk, wat best lastig is nu we niet, of slechts deels, fysiek bij elkaar kunnen komen. Maak bijvoorbeeld je eigen serie, boek een workshop of stel een ‘je-doet-het-goed-tasje’ samen. Kortom: alles om samen een fantastische zondag te beleven!


Naar site Opwekking GO

 

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.