Timotheüs, de afdeling binnen Opwekking die de pijler geloofsopvoeding vormgeeft, gaat sinds het voorjaar van 2020 verder onder een nieuwe naam, namelijk Opwekking GO. Daarmee wordt de nieuwe koers die is ingezet, benadrukt.

GO, de G voor geloof, de O voor opvoeding
Opwekking wil met de nieuwe naam uitdrukking geven aan de ontwikkeling van deze belangrijke pijler. Het belangrijkste doel is het inspireren en ondersteunen van ouders, opvoeders, kerken en kinderwerkers in het opvoeden van de jonge generatie met de Bijbel als basis. GO, we gaan ervoor!

GO, omdat het belang groot is!
De behoefte van ouders en kinderwerkers aan input en inspiratie voor de geloofsopvoeding van hun kinderen is groot. Er is veel nood onder kinderen en gezinnen. Opwekking gelooft dat een relatie met Jezus in het leven van kinderen en gezinnen het verschil kan maken. De veranderende maatschappij vraagt om een vernieuwend antwoord op de vraag wat het betekent om jouw leven te leven met Jezus. Daarom zegt Opwekking, GO: we gaan ervoor!

Op de hoogte blijven?
Via onze site en socialmediakanalen houden we je op de hoogte van al onze activiteiten rondom o.a. het Kinderplein, de Theatertour en onze workshops. Of neem contact met ons op via opwekking.go@opwekking.nl.

Voor het verzenden van jouw vraag of opmerking voor Opwekking GO, kun je onderstaand formulier gebruiken. Voor overige contactgegevens verwijzen we je graag naar de algemene contactgegevens van Opwekking.

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.