In JUMPKIDS gaan vier coole Jumpkids en presentator Frank samen met de kinderen thuis op stap... of beter, ze gaan jumpen. Ze springen van de ene naar de andere locatie. Ze ontmoeten allerlei mensen met een eigen verhaal. Ze ontmoeten ook personen uit de Bijbel. Bijzondere verhalen, die een mooie ontdekking opleveren bij Frank, de Jumpkids en bij de kinderen thuis.

Tijdschema Kinderplein TV tijdens de digitale Pinksterconferentie

Zaterdag 22 mei, 17.30 uur JUMPKIDS, aflevering 1: Ik ben nooit alleen
Ken jij dat gevoel ook, dat je alleen bent; je mag niet meedoen of je bent niet uitgenodigd op dat ene feestje? De coole Jumpkids beleven al jumpend allerlei avonturen die daarover gaan. Ze ontmoeten Félice die erover schildert, David die erover vertelt bij z’n schapen en nog veel meer. Het creëert mooie ontdekkingen over hoe Jezus in het leven van al die mensen werkt als ze alleen zijn. Jump je ook mee?

Zondag 23 mei, 17.30 uur JUMPKIDS, aflevering 2: Ik kan anderen helpen
De Jumpkids jumpen van de brandweerkazerne naar school, gaan vervolgens een game doen en belanden op een boot... gelukkig is er geen storm meer. Ze jumpen van verhaal naar verhaal. In deze aflevering gaan de verhalen over hoe mensen elkaar helpen en ontdekken de Jumpkids wat Jezus daarmee te maken heeft. Jump je mee?

Aflevering gemist? Kijk na de PInksterconferentie de afleveringen terug via het YouTubekanaal van KinderpleinTV.

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.