In KABOEM draait het om ballonnen, verhalen en avonturen. Een prachtig programma voor kinderen tot 7 jaar!

KABOEM - daar knalt een ballon en er valt zomaar een verhaal op de grond. Ballonnen van verschillende formaten en kleuren hangen aan een bijzondere verhalenboom. Onder de boom beleven de kinderen thuis samen met presentator Amy en de kinderen in de studio mooie avonturen. De verhalen gaan over Jezus die voor jou zorgt en hoe jij voor anderen kunt zorgen. De kinderen maken verder kennis met tante Trap, gaan natuurlijk lekker zingen en dansen en gaan zelf aan de slag aan de knutseltafel.

Tijdschema Kinderplein TV tijdens de digitale Pinksterconferentie

Zaterdag 22 mei, 17.00 uur KABOEM, aflevering 1: Jezus zorgt voor mij
KABOEM, daar knalt een ballon uit de verhalenboom. Welk verhaal zit erin? Amy en de kinderen gaan het ontdekken. Tante Trap is er ook, ze fietst het hele land door op zoek naar verhalen. Heb jij haar al voorbij zien fietsen bij jou in de straat? De verhalen laten allemaal iets zien over Jezus die voor ons zorgt. Kijk jij ook mee?

Zondag 23 mei, 17.00 uur KABOEM, aflevering 2: Ik zorg voor anderen
KABOEM, alweer een ballon kapot geknald uit de verhalenboom. Wauw! Amy en de kinderen horen weer nieuwe verhalen. Tante Trap gaat op bezoek bij een boerderij en de kinderen laten een nieuwe dans zien. Het gaat over zorgen voor elkaar, over elkaar helpen en over wat Jezus daarmee te maken heeft. Doe jij ook mee?

Aflevering gemist? Kijk na de PInksterconferentie de afleveringen terug via het YouTubekanaal van KinderpleinTV.

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.